maanantai 30. heinäkuuta 2018

Dance Power tunnit korttelitalolla!


Tervetuloa Dance Power -tunneille!

Dance Power on 90 minuutin hyvän mielen supertreeni, joka tarjoaa kätevässä paketissa tanssin iloa, räjähtävää energiaa, lihasharjoittelua ja rentouttavaa kehonhuoltoa. Sopii kaikenkuntoisille ja -ikäisille, aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita. Tunneissa yhdistyy mukaansatempaava musiikki, tekemisen ilo sekä lempeys ja myönteisyys omaa kehoa kohtaan.

Alkaen 14.8.2018 tiistaisin klo 19.15-20.45 Lastenkulttuurikeskus Musikantit (Kurkimäen korttelitalo), osoite Karpalokuja 7A, Kurkimäki

Hinnat: 12 € / kerta, 50 € / 5 kertaa (hinnat sis. alv. 10 %, maksu käteisellä tai kortilla paikan päällä). Smartum-liikuntasetelit käyvät meillä!

Ilmoittaudu syksyn tunneille tästä! https://goo.gl/forms/w6I4DQzfc48f7KEy2

Kausi: 14.8.-13.12.2018. Huom! Ei tunteja syyslomaviikolla (42)

Lisätiedot: puh. 050 522 2188, sanna.salovuori@laulain.fi, http://www.laulain.fi/ryhmaliikunta/

Sanna Salovuori on koulutettu Bailatino-, kuntotanssi- ja Aerobic Profitness -ohjaaja. Hän ohjaa 14 vuoden kokemuksella erilaisia tanssillisia lajeja, joita yhdistää ilo ja rakkaus musiikkiin.

Dance Power -tuntien säännöt: Tunneille voi tulla kun haluaa / pääsee, erillistä ilmoitusta ei joka tunnista tarvita. Viiden kerran kortin voi käyttää kuluvan kauden aikana. Lääkärin todistuksella todennettu pidempiaikaisen poissaolo sairastumisen vuoksi voidaan sopia korvattavaksi seuraavalla kaudella. Jokainen liikkuu tunneilla omalla vastuulla ja vapaa-ajan vakuutuksellaan.

Tunnin sisältö: 45 min tanssillista lämmittelyä & koreografiaa, 25 min lihaskuntoa ja 20 min venyttelyä/kehonhuoltoa.

Varusteet: Sisä- tai tanssilenkkarit, mukavat, hikoiluun sopivat vaatteet, oma patja ja juomapullo.