ToimintaTeatteri Mellu - harrastajateatterikurssi korttelitalolla
Helsingin suomenkielinen työväenopisto järjestää Kurkimäessä harrastajateatterikurssin!

Elvytä esiintyjä itsessäsi, verestä vanhoja muistoja! Kurssilla tehdään näyttelijäntyö- ja tekstilähtöistä teatteria ja esitys, jonka ensi-ilta on huhti-toukokuussa 2020. Jos teatterin harrastamisesta on jo ehtinyt kulua aikaa ja haluat hypätä uudelleen mukaan tai olet jo jonkin aikaa harrastanut, mutta toistaiseksi ilman ryhmää, on kurssi juuri sinulle.

Osallistuminen edellyttää sitoutumista esityksen tekoon. Keväällä harjoituksia myös viikonloppuisin, niistä päätetään yhdessä syyslukukauden aikana. Esitysajat sijoittuvat huhti-toukokuulle. Harjoitukset syyslukukaudella keskiviikkoisin klo 10-13.15.

Järjestäjä: Helsingin työväenopisto
Opettaja: Haapio Petra
42,00 € ( Syksy 37,00 €, Monistemaksu Syksy 5,00 € )

Tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen ilmonetissä


PoppismuskariPoppismuskarissa lauletaan, soitetaan ja tanssitaan perinteisten muskarilaulujen rinnalla tunnettuja popkappaleita ja muuta popmusiikkia. Tunneilla tutustutaan lauluihin muunmuassa laulaen, räpäten ja tehden yksinkertaisia tanssikoreografioita.

Hinta syyskaudella (sis. 18 opetuskertaa): 
kertamaksu 100 euroa - 30 min /vko (norm. hinta 144e)
kertamaksu 120 euroa - 45 min / vko (norm. hinta 189e)

Popstar-kerho
PopStar-kerho on vauhdikas jatko poppimuskarille. Se on muskari-iästä ylöspäin oleville lapsille (6-8) suunnattu popmusiikkikerho, jossa tutustutaan popmusiikkiin laulaen, tanssien, draaman kautta ja soittamalla muskarista tuttuja soittimia. PopStar-kerhossa opetellaan ja kannustetaan heittäytymään, esiintymään ja ilmaisemaan itseä. Samalla tutustutaan rytmiikkaan ja musiikin teorian alkeisiin sekä äänenmuodostukseen.
Hinta (sis. 18 opetuskertaa): 
45 min / vko - kertamaksuna 120 euroa (norm. hinta 189e)


Ilmottautua voit lomakkeella: https://musikantit.eepos.fi/#/forms/26