Toiminta

Perhekahvila torstaisin


Kurkimäen korttelitalolla MLL:n perhekahvila torstaisin klo 9.30 - 12.00

Perhekahviloihin ovat kaikki tervetulleita. Perhekahvilassa tutustut paikkakunnan muihin, samassa elämäntilanteessa oleviin vanhempiin ja lapset saavat ikäistään leikkiseuraa. Perhekahvilassa jutellaan ja kahvitellaan, leikitään lasten kanssa tai kuullaan asiantuntija-alustuksia. Perhekahvilan toimintaa suunnitellaan yhdessä perhekahvilakävijöiden toiveiden mukaisesti. Perhekahvilat syntyvät vanhempien omasta aloitteesta ja toimivat suurimmaksi osaksi vapaaehtoisvoimin.

Tervetuloa!

Lisätietoja Katrilta puh. 050 438 1471

Teatteri Mellu - harrastajateatteri kurssi korttelitalolla
Helsingin suomenkielinen työväenopisto järjestää Kurkimäessä teatteri kurssin

Elvytä esiintyjä itsessäsi, verestä vanhoja muistoja! Syksy tehdään näyttelijäntyön harjoitteita monipuolisesti, ja keväällä keskitytään esityksen tekoon. Edellyttää sitoutumista kevään esitykseen. Jos teatterin harrastamisesta on jo ehtinyt kulua aikaa ja haluat hypätä uudelleen mukaan tai olet jo jonkin aikaa harrastanut, mutta toistaiseksi ilman ryhmää, on kurssi juuri sinulle. Kurssilla tehdään teatterileikkiä vakavasti, ilottelua ja irrottelua unohtamatta. Ryhmän toiveet vaikuttavat keväällä esitettävän näytelmän valintaan. Harjoitukset keväällä on kaksi kertaa viikossa, joista ainakin toinen on ilta-aika. Tarkempi harjoitusaika sovitaan kurssilla syksyn aikana. Kurssi pidetään Kurkimäen korttelitalon teatterisalissa.

Järjestäjä: Helsingin työväenopisto
Opettaja: Herva Riikka
Hinta 42,00 € ( Syksy 37,00 €, Monistemaksu Syksy 5,00 € )

Tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen ilmonetissä

Tervetuloa Dance Power -tunneille!


Dance Power on 90 minuutin hyvän mielen supertreeni, joka tarjoaa kätevässä paketissa tanssin iloa, räjähtävää energiaa, lihasharjoittelua ja rentouttavaa kehonhuoltoa. Sopii kaikenkuntoisille ja -ikäisille, aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita. Tunneissa yhdistyy mukaansatempaava musiikki, tekemisen ilo sekä lempeys ja myönteisyys omaa kehoa kohtaan.

Alkaen 14.8.2018 tiistaisin klo 19.15-20.45 Lastenkulttuurikeskus Musikantit (Kurkimäen korttelitalo), osoite Karpalokuja 7A, Kurkimäki

Hinnat: 12 € / kerta, 50 € / 5 kertaa (hinnat sis. alv. 10 %, maksu käteisellä tai kortilla paikan päällä). Smartum-liikuntasetelit käyvät meillä!

Ilmoittaudu syksyn tunneille tästä! https://goo.gl/forms/w6I4DQzfc48f7KEy2

Kausi: 14.8.-13.12.2018. Huom! Ei tunteja syyslomaviikolla (42)

Lisätiedot: puh. 050 522 2188, sanna.salovuori@laulain.fi, http://www.laulain.fi/ryhmaliikunta/

Sanna Salovuori on koulutettu Bailatino-, kuntotanssi- ja Aerobic Profitness -ohjaaja. Hän ohjaa 14 vuoden kokemuksella erilaisia tanssillisia lajeja, joita yhdistää ilo ja rakkaus musiikkiin.

Dance Power -tuntien säännöt: Tunneille voi tulla kun haluaa / pääsee, erillistä ilmoitusta ei joka tunnista tarvita. Viiden kerran kortin voi käyttää kuluvan kauden aikana. Lääkärin todistuksella todennettu pidempiaikaisen poissaolo sairastumisen vuoksi voidaan sopia korvattavaksi seuraavalla kaudella. Jokainen liikkuu tunneilla omalla vastuulla ja vapaa-ajan vakuutuksellaan.

Tunnin sisältö: 45 min tanssillista lämmittelyä & koreografiaa, 25 min lihaskuntoa ja 20 min venyttelyä/kehonhuoltoa.

Varusteet: Sisä- tai tanssilenkkarit, mukavat, hikoiluun sopivat vaatteet, oma patja ja juomapullo.

Poppismuskari


Syksyllä alkaa korttelitalolla uusi poppismuskari. Poppismuskarissa lauletaan, soitetaan ja tanssitaan perinteisten muskarilaulujen rinnalla tunnettuja popkappaleita ja muuta popmusiikkia.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: www.musikantit.fi/kurssi/poppismuskari/