Seniorikerho

Oletko yli 60-vuotias, ja haluat viettää aikaa muiden kanssa mielekkään tekemisen parissa? Kaipaatko virkistystä mielelle ja keholle sekä aktiivisuutta arkeesi? Kurkimäen korttelitalon Seniorikerho järjestää säännöllistä toimintaa alueen iäkkäämmille asukkaille. Tervetuloa mukaan!

Syksyn 2024 aikataulu julkaistaan pian!

Kokoontumiset Kurkimäen korttelitalolla ovat maksuttomia. Maksullisista retkistä, matkoista sekä muusta toiminnasta ilmoitetaan erikseen. 

ASAHI on terveysliikuntaa, joka sopii kaikille kuntoon tai ikään katsomatta. Harjoitukset järjestää sertifioitu ohjaaja.


Korttelitalolla kokoontuu keskiviikkoisin klo 10:30-12:00 venäjänkielinen laulukerho ammatillisen laulunopettajan ohjaamana.

Mitä Seniorikerhossa tapahtuu?

Kurkimäen korttelitalo tarjoaa seniorikerholaisille tilat ja välineet monipuoliseen harrastamiseen. Kerholaiset voivat esimerkiksi harjoittaa kuvataiteita tai askarrella, laulaa yhdessä, tuolijumpata, pelata pihapelejä kuten krokettia tai petankkia tai pitää keskustelutilaisuuksia. Välillä järjestetään retkiä mielenkiintoisiin kohteisiin lähialueella ja kauempana. Toiminnasta sovitaan yhdessä ja se on ohjattua. Tärkeintä on yhdessä tekeminen ja mukava tunnelma!

Seniorikerho on maksuton, mutta retkistä saatetaan veloittaa omakustanneosuus.

Onko sinulla toimintaideoita Seniorikerholle? Jätä meille viesti: