Tapahtumat

Tapahtumakalenteri

Järjestä tapahtuma

Kurkimäen korttelitalon tilat soveltuvat muun muassa kulttuuri- ja taide-esitysten, konserttien, juhlien, kokouksien tai muiden tapahtumien järjestämiseen.

Tilat sopivat parhaiten 50-150 vieraalle, mutta konserteissa, joissa ei ole istumapaikkoja, tilaan sopii noin 200 ihmistä. Salin mitat ovat noin 14 x 14 m (noin 200 m2) ja korkeus noin 5,7 m. Vuokrauksen yhteydessä käytettävissä on lava, noin 15 pöytää, noin 150 tuolia sekä valkokangas.

Aula, josta löytyvät wc-tilat, inva-wc ja vauvanhoitopiste, on kooltaan noin 150 m2. Aulasta on pääsy katetulle terassille ja rakennusta ympäröivään vehreään leikkipuistoon.

Talon edessä on asfaltoitu piha, josta löytyy autopaikkoja noin 30-50 autolle.​

Kun tiloja vuokrataan, on paikalla aina talon oma vahtimestari, joka vastaa tekniikasta, varusteista, sekä ovien avauksesta että lukitsemisesta.

Lisäpalveluna on saatavilla valo- ja äänitekniikkaa sekä muuta esitystekniikkaa, koristelua, apulaisia ja paljon muuta.

Ota yhteyttä ja kysy rohkeasti!​

Korttelitalo sijaitsee lähellä Kontulan ja Myllypuron metroasemia, ja sen lisäksi bussit 94A ja 78 kulkevat myös lähettyviltä.

Tilan käyttö

Juhla- ja kaupallinen käyttö alk. 75€/tunti

Laskutusperuste on alkava tunti. Laskutus alkaa siitä kun ovet avataan ja päättyy siihen kun talo suljetaan. Paikalla on aina vahtimestari, joka huolehtii talosta. Ääni ja valosuunnittelu järjestetään lisäpalveluna.

Kulttuuri-, taide- ja koulutustilaisuudet 55€/tunti

Järjestäjänä yhdistys, koulu tms. yleishyödyllinen toimija. Laskutusperuste on alkava tunti. Laskutus alkaa siitä kun ovet avataan ja päättyy siihen kun talo suljetaan. Paikalla on aina vahtimestari joka huolehtii talosta. 

Hinnat eivät sisällä vähennettävää arvonlisäveroa. 

Tilatiedustelu


Ole hyvä ja jätä tiedustelu lomakkeella.

Yhteyshenkilö

Niklas Nyström

info@korttelitalo.com

WhatsApp 050 3434 678