Tarinoiden Tiistait

Tarinoiden Tiistait

Parittomien viikkojen tiistaisin Kurkimäen Korttelitalossa lähdetään tarinoiden maailmaan! Joka toinen pariton tiistai on satuhetki Myllypuron kirjaston toteuttamana. Joka toinen pariton tiistai taas on tarinallinen tanssihetki, jossa mennään taianomaiseen maailmaan ja seikkailuun kauniin musiikin sekä yksinkertaisen liikkeen avulla. Lupa on tulla myös ihan vain nauttimaan musiikista!

Tarinoiden Tiistait sopivat vauvoista alkaen alle esikouluikäisille lapsille vanhemman kanssa. Voit tulla mukaan myös vauvan ja pienen lapsen kanssa kolmistaan, kokonaisuus on aina sovitettavissa juuri teidän kokoonpanollenne.

Korttelitalo aukeaa klo 09:30, tarinan osuus on klo 10 - 10:30 ja sen jälkeen voi vielä viettää aikaa kahvilassa. Mahdollisuus on nauttia omia eväitä. Noin kello 11 sanomme hei-heit ja matkaa voi jatkaa vaikka viereiseen leikkipuistoon.

Aikataulu syksy 2023

ti 26.9. Tanssitaan tarinoita

ti 10.10. Kirjaston satuhetki

ti 24.10. Tanssitaan tarinoita

ti 7.11. Kirjaston satuhetki

ti 21.11. Tanssitaan tarinoita


Joka toinen pariton tiistai on satuhetki Myllypuron kirjaston toteuttamana.

Joka toinen pariton tiistai taas on tarinallinen tanssihetki, jossa mennään taianomaiseen maailmaan ja seikkailuun kauniin musiikin sekä yksinkertaisen liikkeen avulla.

Tarinatuokion jälkeen voi vielä viettää aikaa kahvilassa. Mahdollisuus on nauttia omia eväitä. Jälkeenpäin matkaa voi jatkaa vaikka viereiseen leikkipuistoon.